Blaga și Gorghiu i-au surclasat pe Buzdugan și Morar și au devenit tandemul de idioți numărul 1

Delirul celor doi co-președinți PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, care s-au lăudat cu rezultatele obținute la alegerile locale, le-a adus un binemeritat premiu, tandemul de idioți numărul 1. Nimeni n-are nici un dubiu că ei sunt cel mai în formă tandem de idioți. Performanță cu atât mai notabilă cât ei i-au detronat astfel pe Buzdugan și Morar, doi dintre cei mai mari tâmpiți care au existat (și, din păcate, încă există)  în spațiul public autohton.

”Când toată lumea știe că PNL-ul a fost penibil în alegeri și a mai și pus umărul serios la transformarea Bucureștiului în fief pesedist, iar tu, ca președinte al partidului nu doar că nu-ți dai demisia, dar te mai și lauzi cu rezultatele din alegeri, înseamnă că ești nu prost, ci uluitor de prost. Așa sunt cei doi lideri ai PNL-ului de acum, Gorghiu și Blaga: uluitor de proști”, explică reputatul sociolog Decebal Popescu.

Evident, nu e exclusă nici varianta nesimțirii, dar și aceasta se manifestă tot pe fondul prostiei celor doi. ”Deci, în loc să se spună că PNL a obținut cel mai bun scor la alegerile locale din 1990 încoace, e mult mai corect să spunem că PNL are cei mai tâmpiți conducători din istoria postdecembristă a partidului”, apreciază același reputat Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 iunie 2016 11:40
Citește mai mult despre: Gorghiu idioti PNL vasile blaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult