Boc: Am rugat Opoziţia să organizeze un miting ca să fim siguri că nu mai iese lumea în stradă

Discuţiile dintre Putere şi Opoziţie au dat roade! Premierul Emil Boc a anunţat în această după-amiază că a reuşit să-i convingă pe Victor Ponta şi Crin Antonescu să organizeze un mare miting al Opoziţiei în Capitală, pentru a goli oraşul de manifestanţi. Prim-ministrul e absolut sigur că în acest fel oamenii vor renunţa la protestele de stradă şi vor sta în casele lor.

“A trebuit să le fac multe promisiuni liderilor USL”, spune Boc, “dar în cele din urmă, de dragul ordinii publice, au acceptat să iasă mâine în centrul Capitalei cu susţinătorii lor. Sunt ferm convins că acesta va fi sfârşitul oricăror manifestaţii de stradă în Bucureşti şi chiar şi în alte oraşe, dacă oamenii de acolo vor vedea la televizor mitingul Opoziţiei. În acest scop, fac un apel la televiziuni să transmită discursurile domnilor Ponta şi Antonescu.”

Şeful Guvernului spune că a explorat mai multe variante de a-i convinge pe manifestanţi să stea acasă, dar cea acceptată azi de Opoziţie i se pare de departe cea mai bună. “E greu de crezut că în momentul în care Crin Antonescu şi Victor Ponta se vor alătura manifestaţiilor va mai vrea cineva să participe la ele. În cel mai rău caz, dacă totuşi mai sunt oameni în stradă, o să vorbesc şi cu domnul Dan Voiculescu, să iasă la miting şi dânsul cu partidul domniei sale.”

Scris de TNR
18 ianuarie 2012 19:01

Alte articole

Vezi mai mult