Boc nu a fost stare să satisfacă nici măcar armata

Emil Boc nu ştie care e diferenţa dintre un avion şi un tanc. Şi totuşi, oricât de greu de crezut ar părea, actualul premier a făcut armata înainte de ’89. Motiv suficient pentru reporterii TNR să stea de vorbă cu foştii săi colegi de armată. Am aflat astfel că Emil Boc era cel puţin la fel de inteligent şi de priceput şi în perioada aia.

În primul rând, colegii spun despre el că se visa încă din perioada armatei mare şef, mai exact mareşal: „Umbla toată ziua cu un dildo în mână şi se lăuda că ăla e baston de mareşal” îşi aminteşte unul din foştii săi colegi.  Cu toate astea, cel mai mult îi plăcea poziţia culcat, că aşa nu mai conta înălţimea.

„După ce a depus jurământul, în loc de puşcă a primit o coasă. A fost tare fericit. Cosea toată ziua în curtea unităţii militare. Uneori, îşi punea coasa pe o puşcă de lemn şi spunea că are baionetă” îşi aminteşte un alt coleg de armată al lui Emil Boc.

Spre sfârşitul armatei, Boc a făcut parte din „trupele speciale de descurajare”. Tot în aceeaşi perioadă, era trimis frecvent în lupte de gherilă, mai ales că era foarte bun pe spaţii mici şi foarte greu de ochit din cauza dimensiunii. În plus, nu avea niciodată nevoie de tranşee, se ascundea perfect în iarbă.

Emil Boc a şi suferit însă foarte mult în armată:  hainele primite îi erau prea mari, aşa că a fost nevoit să primească de la mama sa pacheţel cu hăinuţe pe măsura lui, se rătăcea frecvent în gheretă, mai ales că lui i se părea imensă, sau cădea foarte des în cap când se dădea jos din pat, deşi avea întodeauna patul de jos (în cel de sus oricum nu se putea urca). Tocmai de aceea de multe ori dormea pe patul puştii.

Fotoexplicaţie: Poza lui Emil Boc din perioada armatei este ţinută la loc de cinste de părinţii săi, în compania altor mari români.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
23 aprilie 2010 08:31
Citește mai mult despre: armata Boc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult