Boc: „Trebuie să împiedicăm căsătoriile şi sexul între şomeri!”

Premierul Emil Boc a pus pe masa Guvernului, printre icre negre şi şampanie franţuzească un proiect de lege prin care vrea să stopeze căsătoriile între şomeri.
„Trebuie să descurajăm şi apoi să împiedică prin orice mijloace căsătoriile între şomeri. Este cunoscut că cei care stau mai mult acasă nu au ce face şi astfel riscul de a face sex şi de a se înmulţi creşte foarte mult. E tot ce ne lipseşte acum, înmulţirea şomerilor.”

S-a ajuns, din ce se înţelege din analizele guvernului, ca un pensionar să ţină în spate patru şomeri. Emil Boc a continat: „Această situaţie nu mai poate continua. Vom împărţi prezervative familiilor de şomeri, ba chiar vom subvenţiona o parte din costurile de mers la curve, astfel încât sexul între membri aceleiaşi familii de şomeri, adică soţ şi soţie, să nu mai aibă sens.”

Mai mulţi membri ai organizaţiilor non guvernamentale au protestat la auzul unei asemena veşti mărşăluind dezbrăcaţi pe străzile capitalei, însă asta nu a făcut decât să-i aţâţe pe şomerii care, în lipsă de altceva, căscau gura.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
11 martie 2010 22:00
Citește mai mult despre: emil boc pensionari someri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult