Boc vrea să fie vedetă la TVR

Iritat probabil pe expunerea mediatică a lui Gigi Becali, premierul Emil Boc a cerut să-i fie dedicată în fiecare miercuri, la o oră de maximă audienţă, o emisiune pe TVR. Oficial, emisiunea ar trebui să-i ofere lui Boc prilejul să anunţe românii de deciziile pe care le ia Guvernul (Băsescu, ca să fim mai exacţi). Departamentul de investigaţii al TNR a aflat, însă, pe surse, că motivaţia lui Boc este cu totul alta.

Actualul premier vrea, de fapt, o emisiune în care el să fie atât moderator, cât şi producător. În program se vor regăsi aspecte la care Emil Boc are experienţă (deci nimic din spectrul politic). Nu vor lipsi săriturile în cap de la 2 metri, după modelul branduit de premier în emisiunea lui Andrei Gheorghe. De asemenea, emisiunea va conţine şi un mic curs de „engleză pentru manelişti”, după modelul „aviara gripa” lansat de acelaşi Boc. Şi, bineînţeles, în grilă va intra şi o probă de bărbăţie, în care Emil Boc va cosi în platou.

Se pare că în spatele ideii cu emisiunea stă o mai veche ividie pe care i-o poartă Emil Boc lui Ghiţă Mureşan. Mai ales că ambii sunt clujeni, Boc nu înţelege ce are Ghiţă Mureşan în plus de a fost ales pentru reclama Vodafone cu baschetul. Prin prestaţia de la emisunea pe TVR, el speră să atragă atenţia asupra calitaţilor sale celor de la Vodafone, astfel încât să-l înlocuiască cât de curând pe Ghiţă Mureşan în reclamă şi să fie el cel care o ridică pe Ana Lesko ca să dea la coş.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
31 martie 2010 08:23
Citește mai mult despre: Boc emisiune guvern premier tvr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult