Bode cumpără 600 de șalupe BMW, să prindă șoferii care sar în râul Olt

Autoritățile reacționează mult mai rapid acum la adresa celor care încalcă Codul Rutier și, poate, cel Naval. Ministrul Lucian Bode a anunțat chiar în această dimineață că va dota poliția și cu 600 de șalupe BMW ca să prindă șoferii care încearcă să scape de oamenii de ordine sărind în râul Olt.

Bode a explicat că șalupele au fost achiziționate în baza unei licitații corecte, în care în caietul de sarcini erau specificate clar ce condiții trebuie să îndeplinească firma câștigătoare. În principiu șalupele trebuiau să fie de mare viteză, să plutească pe apă, să aibă motoare BMW și să fie furnizate de firma prietenului președintelui Klaus Iohannis.

În urma licitației doar o singură firmă s-a calificat și va furniza aceste șalupe. Întrebat de presă dacă nu cumva această afacere miroase a corupție, președintele Iohannis a declarat că trebuie să existe toleranță zero pentru corupție. Aceeași întrebare a fost pusă și ministrului Bode iar acesta a explicat că șalupele au fost cumpărate de Cătălin Drulă de la USR, pe vremea când el era ministrul transporturilor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

11 octombrie 2022 15:01
Citește mai mult despre: BMW bode

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult