Bode: „Mi-am şters din memorie singurul cuvânt austriac pe care-l ştiu: Helău”

Deși nu este aproape cu nimic vinovat pentru eșecul privind aderarea noastră la Schengen, ci ăla care l-a pus să se ocupe de așa ceva, când abia poate să-și lege șireturile, ministrul Bode a simțit și el nevoia să contribuie cu ceva la boicotul național împotriva Austriei. Acesta a anunțat că și-a șters din memorie singurul cuvânt austriac pe care-l știe, respectiv „Helău”.

„După această operațiune efectiv mi se face silă când aud limba austriacă. Să se spele cu ea pe cap papagalii ăia, eu de-acum încolo voi folosi numai româna ca să comunic în străinătate”, a declarat ministrul Dobre în timpul unei conferințe de presă în care s-a prezentat bandajat la cap. Acest lucru a atras atenția jurnaliștilor care l-au întrebat pe unde a mai dormit și ce accidente de mașină a mai făcut de s-a lovit la cap.

Ministrul a negat că a suferit un accident, declarând că bandajele sunt de la operația de ștergere a memoriei. Ea a fost realizată de specialiști de la Palatul Cotroceni, folosind chiar aceeași șurubelniță cu care este reglat președintele Iohannis, când mai are probleme la capul de redare a benzii de pe care ține discursurile și se aude distorsionat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 decembrie 2022 14:59
Citește mai mult despre: Austria bode Schengen

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult