Bombardaţi cu mesajul M*IEPSD, mai mulţi membri marcanţi ai PSD n-au mai rezistat: „OK, cât plătiţi?”

Abordare pragmatică la Partidul Social Democrat, în scandalul MUIEPSD. Pentru că tot mai mulți români se oferă să le dea muie, liderii partidului au convocat un CEx de urgență, pentru a discuta cât să ceară. De asemenea, pe ordinea de zi se află și problema plății, dacă ar trebui în avans, cash, sau deducere din impozit. Din primele informații, se preferă plata cash, care denotă profesionalism.

”Trebuie să avem o ofertă unică, altfel colegii mai vizibili, precum Nicolicea, Șerban Nicolae, Darius Vâlcov sau Codrin Ștefănescu vor lua peste 50%. De asemenea, ar fi o discriminare gravă să lăsăm această ofertă integral în sarcina colegelor din partid, trebuie să fim deschiși și noi bărbații, că doar banii sunt bani”, explică Liviu Dragnea.

A existat și o propunere, ca banii să fie colectați la bugetul de stat, pentru acoperirea deficitului și plata pensiilor, dar membrul care a făcut propunerea a fost exclus, în râsetele celorlalți: ”Idiotule, noi suntem PSD, partidul hoților, noi furăm banii de pensii!”

Scris de TNR
1 august 2018 07:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult