BOR anunță că e pregătită să facă și treaba poliției: „Putem asigura ordinea și liniștea în țară”

După ce purttătorul de cuvânt al brigadei rutiere a spus cetățenilor că, dacă nu le convinge cum se ocupă poliția de treabă n-au decât să se ducă la popi, Biserica Ortodoxă a internvenit rapid și a anunțat că are resursele necesare pentru înființarea unei forțe de miliții creștine, care să asigure ordindea și liniștea pe teritoriul României.

„Orice episcop are la îndemână personal clerical capabil de lupte corp la corp, atât pentru protecție cât și pentru operațiuni specifice de gherilă creștină. Mai trebuie doar să înarmăm aceste persoane, să deschidem câteva secții de tactică de combat urban la Teologie și în cinci ani vă asigurăm că putem realiza una din cele mai bune miliții creștine de la Constantin cel Mare încoace”, a declarat strageos-ul Bisericii Orodoxe Române, preot Gheorghe Lidianul.

Milițiile creștine oferite de BOR vor putea patrula pe tot teritoriul țării și vor avea atribuții sporite, ei putând să aresteze cetățeni, să verifice biletele pe tren sau autobuz, să verifice virginitatea femeilor de măritiș ale cetățenilor, să dea amenzi pentru circulație și construcții fără autorizație și să poarte armă fără permis de port-armă. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

1 august 2018 12:47
Citește mai mult despre: biserica politie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult