Pentru că nu știe să scrie și, mai ales, pentru că nu prea are timp nici măcar să plătească un profesor să-i scrie vreo carte, Cristi Borcea a încercat o altă metodă să iasă din închisoare înainte de vreme. Astfel, acesta cerut președintelui Klaus Iohannis să îl grațieze, promițându-i că, în schimb, are el grijă să aibă parte de copii. 

borcea-si-carmen-iohannis.jpg

„Sunt un tip sufletist și tin minte cât a fost el atacat în campanie că nu are copii. Ei bine, sunt dispus să mă ocup eu de partea asta în schimbul grațierii. La naiba, chiar și fără grațiere, dacă doamna Carmen dorește, știe unde să mă găsească, facem o conjugală. O fac pentru patrie, nu pentru mine, tot timpul am fost patriot”, a mărturisit Cristi Borcea. 

Singura problemă în această propunere a dinamovistului este legată de rezultatul muncii sale. Genetic vorbind, copiii făcuți de el cu soția președintelui s-ar putea să nu semene cu președintele, blonzi, ci cu niște cocalari din Voluntari. Ba, mai grav, s-ar putea să iasă dinamoviști.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 07.01.2016 09:20 Politic

National Cinematografic