Botoșănenii care au vrut să scoată bani cu cardul de sănătate, făcuți cetățeni de onoare în Caracal

Nu toți românii au râs de botoșănenii care și-au introdus cardurile de sănătate în bancomate, încercând să scoată bani. Excepție au făcut cetățenii din Caracal, unde prostia botoșănenilor a stârnit nu râsete, ci admirație sau chiar invidie.

”Orice caracalean ar fi fost mândru să fie el cel care și-a blocat cardul în bancomat”, spune primarul urbei oltenești. ”De data asta însă botoșănenii ne-au luat fața, fapt pentru care merită întrega noastră apreciere: așa că am decis să-i facem pe toți, fără excepție, cetățeni de onoare ai Caracalului. Le-am pregătit și buletine de Caracal, în caz că vor să se mute aici.”

Pe lângă botoșănenii care au încercat să scoată bani cu cardul de sănătate, în cadrul festivității de la primăria Caracal vor mai fi făcuți cetățeni de onoare și alți români. Printre aceștia, românul care are încredere în politicieni, teleormăneanul care încă se plimbă prin țară ca să-l voteze pe Ponta la prezidențiale, dar și trei băutori de bere cu lămâie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 mai 2015 19:05

Alte articole

Vezi mai mult