Respect! Atacatorul cu macetă din Brăila e în stare critică. După ce s-a auzit că ar fi alergat nişte pesedişti ca să le aplice o corecţie binemeritată, omul a fost cinstit cu câte un păhărel de sute de cetăţeni, care doreau să-şi arate aprecierea că în sfârşit cineva aleargă pesediştii cu maceta, aşa cum e şi firesc să se întâmple într-o ţară civilizată.betiv.jpg

În prezent omul e în comă alcoolică, dar oamenii încă lasă bani pentru o băutură din partea lor: “Ăsta ar trebui să fie măcar consilier local, să atace cu maceta toţi hoţii ăştia pesedişti”, spun brăilenii. “Bravo, mă! De ce n-ai spus că ai de gând să ataci pesedişti, că-ţi dădeam şi eu sabia!”, l-a felicitat un şaormar pe eroul Brăilei.

Un exemplu de implicare şi dăruire a fost Nea Costel, drojdier. Acesta s-a oferit să bea el în locul brăileanului până când acesta se trezeşte. Nea Costel promite că la el nu se va întâmpla niciodată să intre în comă: “Eu sunt un Obelix al băuturii. Când eram mic am căzut într-o găleată cu ţuică şi de atunci n-am mai avut probleme cu alcoolul”, a spus nea Costel.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 05.11.2019 16:48 Politic

National Cinematografic