Bravo, Firea! Am adus 20 de maşini de tractare ca să ridicăm 14 maşini parcate aiurea

Aşa ceva! Prostia de la Primăria Capitalei întrece orice limite. Recent, primăria a decis să aducă în oraș 20 de mașini suplimentare, care au reușit să ridice 14 mașini parcate aiurea de șoferii lor imbecili. ”Este un cerc vicios al prostiei. Un prost blochează o stație de autobuz, un alt prost crede că rezolvă problema aducând și mai multe mașini”, explică Decebal Popescu, IQ-olog.

Deși Firea vorbește despre decongestionarea traficului din oraș, pentru cele 20 de mașini de tractare au fost aduși în Capitală 60 de șoferi, să lucreze în 3 schimburi. Evident, aceștia au venit din provincie, cu mașinile personale, care sunt diesel, mai vechi de 12 ani și au ocupat 60 de locuri de parcare de pe lângă blocuri.

Savantul Decebal Popescu spune că poluarea din București va spori și mai mult. Cei 60 de șoferi trebuie să mănânce, se va deschide un nou Mega Image pentru ei, unde va fi adusă marfă cu alte și alte mașini, vor fi angajați vânzători care vor veni cu mașinile și tot așa.

”Singura soluție este să ridici mașinile parcate ilegal și să le duci undeva, dar să nu le spui șoferilor unde le-ai dus. Nu le dai amendă, dar îi lași să și le caute”, spune savantul român.

Scris de TNR
30 august 2019 08:08
Citește mai mult despre: trafic

Alte articole

Vezi mai mult