Cântăreața de muzică populară Gabriela Firea, actualmente primar al Bucureștiului, a îngropat securea războiului cu voluntarii care construiesc un spital de oncologie și a decis să-i ajute. Astfel, primarul a promis că va dona sârma pentru instalația electrică a spitalului.

romanii_firesti_voteaza_firea.jpg

„Ce-mi doresc foarte mult, ca țață de moldova, e să mă știe lumea și să crape de ciudă matracucile alea sărace și desculțe pe care le-am lăsat în Bacău. Dacă pentru asta va trebui să fac un efort și să-mi scot o sârmă din cur pentru spital, ei bine, sunt dispusă la acest sacrificiu”, a susținut Gabriela Firea pe pagina personală de Facebook după ce și-a făcut două cruci.

Cu toate aceastea, Gabriela Firea și-a exprimat regretul că nu poate dona această sârmă din bugetul primăriei, pentru că astfel, prin firmele înființate ilegal de ea și complicii din PSD-ALDE, cei 10 centimetri de sârmă ar fi costat 40 de milioane de euro și ar fi trebuit să fie înlocuiți la fiecare doi ani cu altă sârmă. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 30.10.2019 18:46 Politic

National Cinematografic