Bravo, Iohannis! După Uber, şi metroul va fi închis pentru că face concurenţă taximetriştilor

Rechinii din taximetrie jubilează! La scurt timp după ce a promulgat proiectul de lege privind transportul în regim de taxi, despre care mulţi spun că interzice, practic, folosirea aplicaţiei Uber pe teritoriul României, preşedintele Iohannis s-a anunţat dispus să interzică şi metroul, cel puţin pe teritoriul Capitalei.

Potrivit unor apropiaţi, preşedintele ar fi fost profund emoţionat de drama prin care trec câţiva securişti de rang înalt, deţinători de firme de taxi. “În fiecare zi, metroul le fură mii de clienţi. În condiţiile astea, oricât am limita numărul licenţelor, un patron de firmă de taxi nu-şi poate ridica singur statuie de aur masiv în mărime naturală decât cu mari eforturi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Palatului Cotroceni.

“Practic, îndrăgiţii noştri escroci sunt condamnaţi la o viaţă mizeră, sunt privaţi de orice bucurie. Interzicerea metroului e un minim gest reparatoriu”, a adăugat, timp de câteva ore, însuşi preşedintele Iohannis.

Accesul la metrou ar putea fi blocat cât de curând, a confirmat Parlamentul. “Pe timpul verii, mulţi bucureşteni s-ar putea îndrepta spre subteran, într-o încercare mârşavă de a fenta atât căldura, cât şi pe taximetrişti. E o situaţie faţă de care trebuie să luăm măsuri!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
4 iunie 2015 01:06

Alte articole

Vezi mai mult