Ultima carte a președintelui Iohannis a avut un impact neașteptat asupra publicului. Văzând că orice retardat poate scrie banalități fără sens, premierul Viorica Dăncilă a prins curaj și a anunțat că până la următorul tur de alegeri va scrie și ea o carte de mare succes. 

dancila_si_iohannis_dialog.jpg

„Sunt convinsă că volumul meu va avea mare succes la public, pentru că sunt pe piață cărți cu vorbe ale mele care au avut succes. O știți pe-aia cu „Orice om îi este teamă” scrisă de Radu Paraschivescu după o declarație de-a mea? Păi eu am sute de-astea zilnic, nici măcar nu trebuie să muncesc ca amărâtul ăla”, a declarat Viorica Dăncilă. 

Volumul „Metempsihozele conștiinței” de Viorica Dăncilă va fi lansat de o editură care are nevoie și ea de o scutire de datorii la stat și va avea parte de o promovare nemaivăzută în lumea literară. „Este greu de crezut ca o carte să fie compusă exclusiv din citate bune de dat la televizor sau pe internet dar iată că am reușit și asta”, a declarat editorul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 08.05.2019 13:12 Politic

National Cinematografic