Pierre de Cebal, un reputat membru al Academiei Americane de Film, a surprins azi pe toată lumea, după ce a anunțat că România este principala favorită a Oscarurilor de anul acesta. ”Mă uit la ce se întâmplă la voi în țară și parcă mă uit la «The Purge»”, a spus acesta. ”Crime, violuri, tâlhării, un val de criminalitate la liber, pentru care nimeni nu pățește nimic. Exact ca-n «The Purge».”

the_purge_romania.jpg Membrul Academiei a ținut însă să adauge că țara noastră a dus scenariul din ”The Purge” la un cu totul alt nivel. ”În «The Purge» există criminalitate la liber doar pentru o zi, în timp ce în România ea durează tot anul”, explică el. ”Inovator de-a dreptul. Și-mi place și partea cu dubla asigurare a infractorului: dacă măcelărirea justiției nu-l scapă de închisoare, intervin amnistia și grațierea, deci până la urmă tot scapă cumva.”

Rugat să dea un pronostic pentru Oscarurile de anul acesta, Pierre de Cebal  a nominalizat câțiva dintre marii lui favoriți. ”N-am niciun dubiu că Liviu Dragnea va lua Oscarul pentru regie, pentru distopia lui cu infracționalitatea scăpată de sub control. În schimb, pentru rol secundar văd o bătaie mare între Tăriceanu, Iordache, Tudorel și Dăncilă. Toți merită premiul, dar doar unul îl poate primi”, a apreciat reputatul memru al Academiei Americane de Film. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 16.01.2019 08:57 Politic

National Cinematografic