Bravo, PSD, din cauza ta în România se trăiește ca-n filme! Ca-n ”The Purge”, mai exact

Pierre de Cebal, un reputat membru al Academiei Americane de Film, a surprins azi pe toată lumea, după ce a anunțat că România este principala favorită a Oscarurilor de anul acesta. ”Mă uit la ce se întâmplă la voi în țară și parcă mă uit la «The Purge»”, a spus acesta. ”Crime, violuri, tâlhării, un val de criminalitate la liber, pentru care nimeni nu pățește nimic. Exact ca-n «The Purge».”

Membrul Academiei a ținut însă să adauge că țara noastră a dus scenariul din ”The Purge” la un cu totul alt nivel. ”În «The Purge» există criminalitate la liber doar pentru o zi, în timp ce în România ea durează tot anul”, explică el. ”Inovator de-a dreptul. Și-mi place și partea cu dubla asigurare a infractorului: dacă măcelărirea justiției nu-l scapă de închisoare, intervin amnistia și grațierea, deci până la urmă tot scapă cumva.”

Rugat să dea un pronostic pentru Oscarurile de anul acesta, Pierre de Cebal  a nominalizat câțiva dintre marii lui favoriți. ”N-am niciun dubiu că Liviu Dragnea va lua Oscarul pentru regie, pentru distopia lui cu infracționalitatea scăpată de sub control. În schimb, pentru rol secundar văd o bătaie mare între Tăriceanu, Iordache, Tudorel și Dăncilă. Toți merită premiul, dar doar unul îl poate primi”, a apreciat reputatul memru al Academiei Americane de Film. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
16 ianuarie 2019 09:57
Citește mai mult despre: Crime infractor oscar PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult