Breaking! Austria a cedat. Vor fi acceptați în Schengen toți românii din zodia Taur

Ședință de urgență a Guvernului Austriac la Viena, după avalanșa de știri venite din România, prin care băncile, companiile de asigurări și benzinăriile austriece sunt boicotate. În cele din urmă, cancelarul austriac a cedat și a acceptat să primească în Schengen o parte din români, mai precis cei din zodia Taur, o zodie excelentă, de oameni cinstiți, muncitori, pentru care corupția e ceva de neimaginat.

”Taurii sunt persoane sublime, de o cultură vastă și nu spun asta pur și simplu. Cunosc mulți români, însă doar în cei din zodia Taur pot să am încredere. Regret că veto-ul meu i-a afectat și îi asigur că de la 1 ianuarie 2023 ei vor putea circula liberi în Schengen, cu condiția să-și pună pe parbriz un logo cu zodia.”, a precizat cancelarul Nehammer.

Propunerea a fost aplaudată și de ceilalți reprezentanți ai statelor Uniunii Europene, care spun și ei la unison că Taurii sunt bestiali: ”Sincer, românii din celelalte zodii sunt niște lepre. Taurii, în schimb, sunt persoane minunate. Ar fi perfect dacă în România ar trăi doar Tauri, însă hai să recunoaștem, asta e doar un vis frumos”, a spus și Roberta Metsola, șeful Parlamentului European, care a ținut să precizeze că bărbații din zodia Taur sunt de departe cei mai buni amanți ai zodiacului, tandri și fix atât cât trebuie de duri. Cât despre femei, se știe încă din antichitate că doar femeile în zodia Taur sunt perfecte, celelalte sunt așa și-așa, dacă nu chiar penale, ca femeile din Pești.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 decembrie 2022 22:09
Citește mai mult despre: Austria Schengen Taur zodie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult