În timp ce presa e preocupată de punerea sub învinuire pentru infracțiuni împotriva umanității a lui Ion Iliescu sau de noul dosar în care Elena Udrea este acuzată că a luat șpagă 5 milioane de dolari, un eveniment cu adevărat important aproape că a fost trecut cu vederea: Dan Mihalache s-a trezit!

dan_mihalache_pahar_apa.jpg ”Era complet deshidratat, abia putea vorbi din cauză că avea gura complet uscată”, a povestit asistentul personal al lui Dan Mihalache. ”A cerut o pastilă de cap, pe care a băut-o cu aproape un litru de apă, după care a spus că mai stă puțin liniștit pe scaun, dar a adormit imediat la loc. Deja au trecut vreo 3 ore de când s-a culcat la loc, până săptămâna viitoare sigur nu se mai trezește.”

Totuși, înainte de a adormi la loc, Dan Mihalache și-a rugat asistentul să-l anunțe pe Iohannis că nu se simte prea bine și că nu se va prezenta nici azi la birou. De asemenea, el ar fi fost auzit îngânând înainte de a adormi la loc că nu va mai bea niciodată și că alcoolul este cel mai mare dușman al omului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 21.10.2015 18:44 Politic

National Cinematografic