Breaking News! Dan Mihalache s-a trezit, a băut un pahar cu apă, după care s-a culcat la loc

În timp ce presa e preocupată de punerea sub învinuire pentru infracțiuni împotriva umanității a lui Ion Iliescu sau de noul dosar în care Elena Udrea este acuzată că a luat șpagă 5 milioane de dolari, un eveniment cu adevărat important aproape că a fost trecut cu vederea: Dan Mihalache s-a trezit!

”Era complet deshidratat, abia putea vorbi din cauză că avea gura complet uscată”, a povestit asistentul personal al lui Dan Mihalache. ”A cerut o pastilă de cap, pe care a băut-o cu aproape un litru de apă, după care a spus că mai stă puțin liniștit pe scaun, dar a adormit imediat la loc. Deja au trecut vreo 3 ore de când s-a culcat la loc, până săptămâna viitoare sigur nu se mai trezește.”

Totuși, înainte de a adormi la loc, Dan Mihalache și-a rugat asistentul să-l anunțe pe Iohannis că nu se simte prea bine și că nu se va prezenta nici azi la birou. De asemenea, el ar fi fost auzit îngânând înainte de a adormi la loc că nu va mai bea niciodată și că alcoolul este cel mai mare dușman al omului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 octombrie 2015 16:44
Citește mai mult despre: dan mihalache iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult