Bucureşteni, încuiaţi-vă bine uşile! S-a încheiat vacanţa parlamentară şi se întorc hoţii în oraş

Alertă zero de infracţionalitate în Capitală. Există semnale că sute de infractori periculoşi se îndreaptă în acest momente spre Bucureşti, pentru că se întorc la furat în Parlament, acolo unde i-au trimis putorile care votează pentru găleţi, ulei şi făină.

Vacanţa parlamentară s-a încheiat şi recent pe străzile Bucureştiului au apărut SUV-urile nesimţite cu număr tip SEN, sau DEP, cele mai multe parcate pe trotuare, dar şi maşinile cu geamuri fumurii şi cu ecuson, conduse de persoane cu aspect de securist sau de politician îmbuibat. Dacă le vedeţi, evitaţi-le şi nu comentaţi nimic, că dacă se supără imediat îţi măresc taxele şi impozitele, atât PSD, cât şi PNL, care lucrează mână în mână când vine vorba de furat.

Poliţia recomandă să nu permiteţi accesul parlamentarilor în casa scării, şi să nu-i primiţi în casă. Atenţie, chiar şi un simplu afiş electoral cu un parlamentar vă poate fura banii! De asemenea, nu vă mai lăsaţi copiii în faţa blocului, că vi-i calcă bandiţii cu maşina şi ei au imunitate, nu răspund pentru nimic, situaţie calificată drept “normală, băi săracilor”, de către Călin Popescu Tăriceanu, şeful Senatului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 septembrie 2016 13:28
Citește mai mult despre: hoti Parlament

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult