Bucureştenii au ales! Cel mai frumos balcon e unul de la care se strâng semnături pentru demiterea lui Firea

Concursul “Cel mai frumos balcon” e în plină desfăşurare, dar rezultatul s-ar putea s-o nemulţumească pe Gabi Firea! În urmă cu câteva ore s-a încheiat votul publicului, iar bucureştenii au făcut o alegere neobişnuită: preferatul lor e un balcon absolut banal de la parterul unui bloc din Titan, dar de la care proprietarul strânge semnături pentru demiterea primarului Capitalei.

“M-a impresionat profund acel balcon. E simplu şi curat, se vede că acolo locuieşte un om gospodar, iar afişul cu ‘Semnaţi pentru referendumul de demitere al lui Firea’ e atât de armonios şi de optimist! Are chiar şi sonerie, ca să putem semna la orice oră! O să-mi amenajez şi eu balconul aşa, să moară vecinii de invidie”, spune Decebal Popescu, unul dintre bucureştenii care şi-au exprimat opinia zilele trecute.

Chiar şi ceilalţi proprietari de balcoane sunt de acord că opţiunea publicului e corectă. “Eu locuiesc într-o casă boierească, veche de o sută de ani, am recondiţionat-o pe banii mei, am zugrăvit, am pus în balcon cele mai frumoase flori şi tot n-aş putea să contest rezultatul. Balconul ăla e perfect şi sper să apară tot mai multe ca el”, spune Toma Matei, balconagiu din cartierul Cotroceni.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
8 iunie 2017 13:23
Citește mai mult despre: balcon gabi firea referendum semnaturi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult