Bucureștenii, deranjați că noaptea au loc curse ilegale de taxi

Foarte mulți bucureșteni au sunat în ultimul timp la poliție ca să reclame că taximetriștii fac curse ilegale. Conform reclamanților, șoferii de taxi preferă noaptea să ia clienți fără să mai pornească aparatul. Din cauza acestor curse, locuitorii Capitalei spun că e imposibil să mai dormi, deoarece taximetriștii fac evaziune fiscală pe spinarea lor și asta nu le dă pace.

“Eu sunt bugetar și mă oftic enorm”, declară Marin Iftode, locatar al unui bloc de pe strad Mihai Bravu.  „Stația de taxiuri e chiar sub fereastra mea. Când aud noaptea mașinile cum pleacă de pe loc fără să pornească aparatul de taxare, mi se pune un nod în gât. Nu pot să mai dorm când mă gândesc că taximetriștii prejudiciază la modul grav bugetul de stat, unde sunt și eu plătit.”

Domnul Iftode mai spune că poliția trebuie să ia măsuri până nu e prea târziu, deoarece șoferii de taxi, atunci când sunt la volan, sunt un real pericol pentru bugetul de stat.

“Chiar trebuie să se întâmple o tragedie fiscală pentru ca poliția să facă ceva în privința curselor ilegale de taxi?”, a întrebat el, fixându-l cu o privire serioasă pe reporterterul TNR.

Scris de TNR
14 mai 2011 10:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult