Bucureştenii, testaţi gratis de COVID doar dacă îi aduc lui Firea ulei din Grecia

După ce-a anunțat că-i va testa gratuit pe toți bucureștenii care vor să plece în vacanță în Grecia, Gabi Firea a revenit și a precizat și condițiile în care va sparge bani publici pe așa ceva: toți cei testați vor trebui să semneze un act prin care se angajează să-i aducă din Grecia lui Firea ”niște ulei de măsline din ăla bun”.

”Nu aduci uleiul, nu-ți decontez Covid-ul!”, a anunțat Gabi Firea. ”Niciodată nu poți avea prea mult ulei de măsline, mai ales dacă mai dau din el și la alegătorii săraci. Eu candidez, totuși, la primăria Capitalei, nu pot să mă duc la oameni cu ulei de floarea soarelui. Altfel faci treabă în campania electorală cu ulei de măsline adus de la greci.”

La presiunea soțului ei, Florentin Pandele, Gabi Firea a fost de acord ca unii români testați gratuit să aducă în loc de ulei un gyros de porc. ”Mie cel mai mult îmi place gyrosul rece care e reîncălzit la microunde, că așa sunt calde și legumele, și tzatziki-ul”, a spus Florentin Pandele. ”Nici de soția mea Gabi Firea nu-mi place așa de tare ca de gyrosul la microunde.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 iulie 2020 12:07
Citește mai mult despre: Firea

Alte articole

Vezi mai mult