Bucureştiul a trecut la ora de iarnă. De azi stăm o oră în plus la semafor

Ca să iasă în evidență cu orice preț, țoapa de la primăria Capitalei a decis ca trecerea la ora de iarnă să coincidă cu o nouă revoluție în trafic. Gabi Firea a anunțat că de azi fiecare bucureștean va sta o oră în plus la semafoar, ca să se compenseze astfel ora câștigată sâmbăta noaptea.

”Voi tripla numărul de semafoare din București, astfel încât nici un bucureștean să nu scape de ora în plus”, a anunțat țăranca de Bacău cu buletin de Voluntari. ”Am făcut deja o firmă, Triplat numărul de semafoare SRL, am angajat în ea toate rudele lui Pandele din Voluntari și am demarat deja achiziția de semafoare la suprapreț.”

Gabi Firea nu i-a uitat nici pe bucureștenii care, din diverse motive, nu se deplasează cu mașina, evitând astfel semafoarele. ”Pentru că nu e normal ca bucureștenii care merg cu metroul, de exemplu, să scape de ora în plus, trenurile de metrou vor opri între stații, iar bucureștenii care stau acasă vor fi obligați să stea o oră la povești cu administratorul, ca să sufere și ei”, a anunțat țoapa de la primărie.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
30 octombrie 2017 09:41
Citește mai mult despre: Firea semafor trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult