Bucurie furată! Iliescu e mort de 3 luni, dar nu ni s-a spus, ca să nu iesim în stradă să sărbătorim

Probabil cea mai mare mizerie a ultimilor ani tocmai a  fost deconspirată. Cel mai odios dintre români, Ion Iliescu, e mort de 3 luni, dar informația ne-a fost ascunsă, ca să nu ieșim cu milioanele în stradă și să sărbătorim că am scăpat de bolșevic. Și, într-adevăr, Iliescu n-a mai fost văzut în public în ultimele 3 luni, deci informația este cât se poate de plauzibilă.

”Dragnea a dat ordin să nu se spună nimic de decesul lui Iliescu, de frică ca românii, odată ieșiti în stradă ca să se bucure că au scăpat de Iliescu, să nu realizeze că ar fi momentul să scape și de creația lui odioasă care este PSD-ul și să stea cu milioanele în stradă până se întâmplă asta”, a dezvăluit reputatul jurnalist de investigație Decebal Popescu, cel care a descoperit mizeria decisă de Dragnea.

Acesta spune că Dragnea a plantat în vila lui Ion Iliescu din Primăverii un om de încredere care imită perfect vocea lui Iliescu și care răspunde la telefon ori de câte ori sună. ”Din când în când mai apar știri că Ion Iliescu a declarat telefonic una sau alta, dar fizic el n-a mai apărut nicăieri în public. Asta pentru că e mort, că la telefon răspunde altcineva în locul lui”, este convins Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 decembrie 2017 12:33
Citește mai mult despre: Dragnea Iliescu PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult