Budăi s-a îmbătat din nou, a sunat-o pe colega Gabi Firea și i-a urlat „Sârma, uăi!“

Marius Budăi nu se poate abține. Ministrul pesedist al Muncii continuă să hărțuiască femeile din PSD, cu telefoane date la ore nepotrivite și remarci cel puțin neinspirate. El s-a îmbătat din nou aseară, după care s-a apucat de căutat prin agenda telefonului. Iar de data asta a sunat-o pe colega Gabi Firea, căreia i-a urlat „Sârma, uăi!“.

„Ce-i cu ea?“, i-ar fi replicat Gabi Firea. „Nimic, ți-o zic doar așa, ca de la moldovean la moldovean. Sârma, uăi!“, a continuat să urle Marius Budăi. Gabi Firea a fost salvată de soțul ei, Florentin Pandele, care a luat nervos telefonul și a urlat și el către ministrul Muncii „Budăi, Budăi/ De sârmă să mă iei!“.

Ulterior, Marius Budăi a fost sunat și de președintele partidului, Marcel Ciolacu, care i-a reamintit că nu are voie să bea. „Sau, dacă nu te poți abține și te mai îmbeți, măcar sună la rapandulele din PNL, că alea nu se supără. La Rareș Bogdan, la Marian Ciucă, la rapandule din astea, nu la femeile noastre din PSD“, i-a transmis Ciolacu lui Budăi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 februarie 2023 16:37
Citește mai mult despre: budăi Ciolacu Firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult