Bugetarii, despre săptămâna de lucru de 4 zile: ”Atât de mult?! E inuman!”

Vestea că la nivel mondial se discută tot mai serios despre săptămâna de lucru de 4 zile i-a iritat la culme pe bugetarii români. ”Asta e oculta mondială, care vrea să ne omoare prin muncă! Cum să muncim noi patru zile pe săptămână? Cum? Nu suntem animale!”, s-a revoltat un lider de sindicat al bugetarilor.

Bugetarii se tem că săptămâna de lucru de 4 zile ar putea fi doar primul pas prin care stilul lor de viață să fie exterminat. ”Am auzit zvonuri c-ar urma și alte urgii, cum ar fi ziua de muncă de 6 ore sau evaluarea periodică a activității noastre. Nu vom accepta niciodată așa ceva!”, au avertizat bugetarii.

Bugetarii se opun și digitalizării din instituțiile publice. ”Când o învăța un calculator să plimbe foi și dosare de la un birou la altul atunci să se pună problema să ne înlocuiască pe noi. Cum să fie oamenii înlocuiți cu calculatoare? Cu cine ies eu la țigară sau la cafea în timpul programului? Cu calculatorul sau cu omul? Să fim serioși”, a punctat liderul de sindicat al bugetarilor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
18 noiembrie 2020 14:22
Citește mai mult despre: bugetar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult