Bugetarii îndeamnă tinerii să iasă din nou la proteste: “Poate ne dublează Parlamentul salariile!”

Ai fost în Piaţa Universităţii zilele astea? Felicitări! Protestul tău n-a rămas fără urmări. Adevărata miză a fost atinsă azi: Parlamentul a mărit salariile tuturor bugetarilor cu 10%. Bugetarii, mai ales cei din posturi cheie de partid, îndeamnă tinerii să revină în stradă, că poate li se dublează salariile, dacă mai protestăm mult.

“Aşa e echitabil! Nu contează că un profesor are 1000 lei salariu şi lui îi creşte leafa cu 100 de lei, în timp ce un şef de la Comisia de supraveghere a asigurărilor are 70.000 de lei pe lună şi mai primeşte încă 7000 de lei pe lună. E 10% pentru toată lumea! Asta înseamnă democraţie! Nimeni nu e mai presus de lege”, explică Gabriel Oprea, senator al României.

Bugetarii îi îndeamnă pe tinerii care vor să protesteze să meargă tot în Piaţa Universităţii: “Sub nicio formă să nu mergeţi la Parlament, pentru că oamenii de acolo nu trebuie deranjaţi cu răgetele gloatei. Ei trebuie să rămână acolo, să ne mărească nouă salariile. După proteste puteţi să vă duceţi în continuare la concertele voastre de satanişti”, a mai declarat Robert Acrişor, bugetar din ANAF, căruia, cu această nouă indexare, îi va creşte salariul cu 5000 de lei lunar şi în total va avea 55.000 lunar.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 noiembrie 2015 15:04
Citește mai mult despre: bugetari Parlament protest salarii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult