Cum nici măcar un bugetar nu dădea vreun semn că ar intenționa să se prezinte mâine la muncă, guvernul PNL a reacționat rapid și a dat o ordonanță de urgență prin care toți angajații statului care încep munca pe 6 ianuarie vor primi un bonus de 10.000 de euro.

grevabugetarialegeredificila.jpg ”Atenție, acești 10.000 de euro îi vor primi doar cei care vin la muncă, nu toți bugetarii!”, a atras atenția ministrul Finanțelor, Florin Cîțu. ”Cei care nu vin, primesc doar 8.000 de euro bonus, deci, din calculele mele, cu 2.000 de euro mai puțin. Cine nu vine pierde acești 2.000 de euro.”

”Cel mai probabil măsura nu va funcționa”, atrage însă atenția reputatul sociolog Decebal Popescu. ”Unii funcționari publici se vor prezenta, într-adevăr, luni la muncă, dar asta numai ca să încaseze cei 10.000 de euro, iar de marți se vor întoarce în concediu, că doar au de cheltuit o groază de bani prin stațiunile de schi din Austria și Elveția.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 05.01.2020 14:09 Politic

National Cinematografic