Bugetarii, revoltaţi că au zi liberă: „Vrem să stăm degeaba la birou!”

Mii de bugetari au anunţat că se vor prezenta azi la muncă, în semn de protest pentru faptul că 30 aprilie a fost declarată zi nelucrătoare. „Eu nu vreau să stau acasă! Tot timpul se găseşte ceva util de făcut acasă, or eu prefer să vin la birou, să stau fără să fac nimic. Chiar aveam începută o partidă de Solitaire, pe care intenţionam s-o termin azi”, s-a plâns un bugetar din Ialomiţa.

Bugetarii au salutat totodată căderea guvernului Ungureanu, cel direct responsabil de declararea zilei de 30 aprilie drept zi nelucrătoare. „O asemenea gafă nu trebuia să rămână nepedepsită. Sperăm ca viitorul guvern codus de Ponta să fie de partea noastră, a bugetarilor şi să nu ne mai dea zi libere aiurea”, spun bugetarii.

În caz că astfel de incidente se vor repeta, ei ameninţă că vor declanşa o grevă de o săptămână la locul de muncă, în care vor munci de la prima oră, sau chiar vor sta peste program. „Munca este arma noastră secretă şi, dacă va fi nevoie, nu vom ezita să o folosim”, au ameninţat bugetarii.

Scris de Calin
30 aprilie 2012 09:04

Alte articole

Vezi mai mult