Bugetarii, trimişi la specializare în Coreea de Sud să înveţe şi Starcraft, nu doar Solitaire

Guvernul României a anunţat alocarea unei importante sume de bani pentru calificarea şi recalificarea funcţionarilor publici. Cei mai buni dintre aceştia, elitele, vor fi trimişi în Coreea de Sud pentru a învăţa şi Starcraft, nu doar Solitaire.

“Devine monoton, dacă nu chiar deranjant pentru contribuabil, ca funcţionarul public să joace doar Solitaire în timp ce îl ignoră pe omul de la ghişeu. Suntem în secolul XXI, ce naiba, şi noi o frecăm la serviciu cu tehnologie din secolul trecut”, a declarat preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Robert Acrişor.

Reprofesionalizarea în Starcraft va aduce numeroase beneficii funcţionarilor români. “În principiu, întrucât e un joc de reţea, va permite ca mai mulţi bugetari să fie ocupaţi cu totul altceva decât munca propriu-zisă. Apoi va suda şi legăturile dintre mai multe departamente ale unei instituţii, micile războaie între Zergii de la Contabilitate şi Teranii de la Resurse Umane urmând a face deliciul pauzelor de cafea”, spune şeful ANFP.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

27 mai 2013 04:13

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult