Bugetul României e pe zero după ce Viorica Dăncilă a fost păcălită prin metoda „Accidentul”

Polițiștii atrag încă o dată atenția persoanelor în vârstă, în special femei, care sunt păcălite de tot felul de escroci să nu mai creadă orice li se spune la telefon. Asta după ce un caz răsunător a fost raportat în această dimineață, victima fiind chiar premierul Viorica Dăncilă.

„Individul a pretins că este un prieten al fiului dânsei și că acesta a fost implicat într-un accident cu victimă. Probabil a simțit că la celălalt capăt al firului e cineva extrem de prost, așa că a spus că acesta nu poate scăpa decât dacă dă o șpagă de 150 de miliarde de euro agentului constatator. Doamna Viorica a luat ce avea prin casă și a mai completat de la bugetul de stat, că așa sunt femeile, banii mei sunt banii mei, banii tăi sunt banii noștri. Aceasta i-a virat pe card escrocului 150 de miliarde de euro”, a povestit Constantin Lungu, ofițer în cadrul BCCO București.

Incidentul nu se va lăsa fără urmări, deja la palatul Victoria s-a deschis o anchetă împotriva SPP-iștilor care au ca obiectiv premierul, întrucât aceștia primiseră instrucțiuni clare să n-o lase pe Viorica Dăncilă niciodată singur, să nu răspundă la telefonul de prim-ministru, să nu semneze vreo prostie sau să nu bage degetele în priză. În cazul în care vor fi găsiți vinovați, cei doi ofițeri SPP riscă o sancțiune ce poate ajunge până la o penalizare de 10% pe trei luni din salariul de bază.

Scris de Eftimie
26 iulie 2018 07:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult