În sfârșit România are buget pe 2019! Coaliția de la guvernare a ajuns la un consens și a stabilit ca fiecare membru PSD să primească un milion de euro de la stat. Măsura a surprins pe colegii de coaliție din ALDE care nu au primit nimic.

orlando_teodorovici.jpg

„Le-am explicat că n-au fost atenți la ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, noi n-am capturat procuratura, dar avem Justiția, iar dosarele lui Tăriceanu sunt în tribunale deja, nu la parchete, de-aia îl tot chemăm din când în când să-i aducem aminte cine-i șefu', că moșu' e cam senil. Deci nu”, a explicat Codrin Ștefănescu.

Ministrul Eugen Teodorovici a mărturisit că au existat disensiuni și între membrii de partid, colegii de la București spunând că „ce poți să furi de un milion de euro? Un căcat”, în timp ce membrii PSD de la țară au mulțumit fericiți și au zis că toată comuna lor nu valorează un milion de euro, l-au prins pe Dumnezeu de picior.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 29.01.2019 17:42 Politic

National Cinematografic