Bulai, acuzat că a prăbușit podul din Neamț după ce a trecut călare peste el

Președintele Klaus Iohannis a lansat astăzi un atac dur la adresa celor ce se fac responsabili pentru prăbușirea podului din Neamț. Într-o alocuțiune susținută la Palatul Cotroceni acesta a atras atenția asupra iresponsabilității membrilor USR, în special Iulian Bulai, principalul vinovat pentru năruirea podului.

„Trebuie să fim foarte realişti, podurile și infrastructura nu se vor repara mâine, iar situaţia se va complica. Se găsesc anumite soluţii, dar nu e cazul să încercăm să aruncăm vina asupra Guvernului, Parlamentului sau clasei politice. Vinovat este Iulian Bulai, care a trecut călare pe un pod pe care se poate trece doar cu camionul sau mașina”, a explicat președintele țării.

Acesta a condamnat în termeni foarte fermi factorii responsabili de destabilizarea țării și oamenii care se folosesc de astfel de evenimente pentru a arunca o lumină neplăcută asupra marilor realizări ale guvernului PSD-PNL numit de el ce a acționat întotdeauna cu celeritate și responsabilitate și care, dacă ne-ajută Dumnezeu, va conduce țara cel puțin până în 2028 când va putea candida din nou la postul de președinte al țării, pentru că până atunci se va introduce regula cu „două mandate consecutive”, care este și în țări precum Rusia sau altele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

10 iunie 2022 14:13
Citește mai mult despre: Bulai iohannis Neamt pod

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult