Bulai din nou la bustul gol pe cal, ca să abată atenția de la scandalul Lasconi

Pentru că scandalul cu Elena Lasconi a luat proporții mult mai mari decât îți dorea USR-ul, șeful partidului a apelat la opțiunea nucleară. Mai exact, Drulă l-a anunțat pe Iulian Bulai că trebuie să pozeze din nou la bustul gol pe cal, ca să abată astfel atenția de la întreg scandalul cu Lasconi.

Ideea e simplă, eficientă, însă nu chiar ușor de pus în practică. E drept că Bulai și-a arătat imediat disponibilitatea de a urca la bustul gol pe cal, însă găsirea unui fotograf care să pozeze așa ceva s-a dovedit extrem de complicată. Abia după lungi căutări a fost găsit un fotograf orb, singurul dispus să-l pozeze pe Bulai la bustul gol.

După 174 de cadre care au ratat obiectivul, fotograful orb a reușit să-l surprindă și pe Bulai la bustul gol pe cal. Dar pentru că a trebuit să stea atât de mult la bustul gol pe cal, iar temperatura de afară este destul de scăzută, Iulian Bulai s-a ales cu o răceală cruntă. Spune însă că va intra la bustul gol într-o apă înghețată și își va reveni. „Cui pe cui se scoate”, a spus Bulai.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 noiembrie 2023 12:03
Citește mai mult despre: Bulai USR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult