Bulevardul Aviatorilor din Capitală riscă să fie transformat în pistă pentru avioane

TNR a aflat motivul pentru care reabilitarea Bulevardului Aviatorilor din Bucureşti durează atât de mult. La mijloc a fost, se pare, o gravă confuzie: din cauza denumirii pe care o poartă bulevardul, firma care se ocupă de reabilitarea lui a crezut iniţial, că trebuie să transforme bulevardul în pistă pentru avioane.

Vina îi aparţine şi primarului Sorin Oprescu, care le-ar fi spus constructorilor (în cadru privat, ce-i drept) ce aşteaptă de la ei: „Nu mai vreau să se circule cu viteza melcului pe acest bulevard, vreau să simtă lumea că îşi ia zborul când intră pe Aviatorilor”.

Din cauza acestei confuzii s-au pierdut foarte multe luni de muncă, plus foarte mulţi bani. Materialele comandate pentru construirea unei piste de avioane pe Aviatorilor au fost deja plătite, dar acestea nu pot fi folosite pentru construirea unui bulevard dedicat maşinilor. Dacă Sorin Oprescu nu reuşeşte să obţină fonduri noi, fie va renunţa la reabilitarea bulevardului, fie îl va transforma în pistă pentru avioane.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 iulie 2010 09:41
Citește mai mult despre: avion bulevard confuzie Oprescu reabilitare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult