Vecinii noștri de la sud de Dunăre iau în sfârșit măsuri ca să scape de probabil cea mai urâtă priveliște din toată Bulgaria, orașul Giurgiu. Ei au decis să construiască un zid înspre malul românesc al Dunării, astfel încât, cu excepția fumului de mici care se ridică din balcoanele giurgiuvenilor, să nu se mai vadă absolut nimic din urâtul oraș românesc.

ruse_zid_anti_giurgiu.jpg Ideea zidului care să ascundă orașul Giurgiu îi aparține primarului din Ruse. ”Noi avem o faleză îngrijită în oraș, cu multe terase, unde turiștii stau și se relaxează la o cafea sau o băutură”, spune acesta. ”Numai că, dacă ridică un pic privirea, ce văd? Ceva deranjant și extrem de urât, orașul Giurgiu, de le stă bera-n gât. Nu se poate să-i agresăm vizual în halul ăsta!”

Chiar dacă vor rezolva problema vizuală, vecinii noștri bulgari vor rămâne totuși bântuiți de orașul Giurgiu: indiferent cât de înalt va fi zidul, manelele sau urletele ”Fiare vechii loooooom!” tot se vor auzi peste el. Soluția ar putea veni însă de la primarul din Giurgiu, care s-a arătat dispus ca, în schimbul unei sume de bani, să dea manelele mai încet în oraș.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 21.02.2017 13:08 Politic

National Cinematografic