Bulgaria face un zid spre malul românesc al Dunării, ca să nu se mai vadă orașul Giurgiu

Vecinii noștri de la sud de Dunăre iau în sfârșit măsuri ca să scape de probabil cea mai urâtă priveliște din toată Bulgaria, orașul Giurgiu. Ei au decis să construiască un zid înspre malul românesc al Dunării, astfel încât, cu excepția fumului de mici care se ridică din balcoanele giurgiuvenilor, să nu se mai vadă absolut nimic din urâtul oraș românesc.

Ideea zidului care să ascundă orașul Giurgiu îi aparține primarului din Ruse. ”Noi avem o faleză îngrijită în oraș, cu multe terase, unde turiștii stau și se relaxează la o cafea sau o băutură”, spune acesta. ”Numai că, dacă ridică un pic privirea, ce văd? Ceva deranjant și extrem de urât, orașul Giurgiu, de le stă bera-n gât. Nu se poate să-i agresăm vizual în halul ăsta!”

Chiar dacă vor rezolva problema vizuală, vecinii noștri bulgari vor rămâne totuși bântuiți de orașul Giurgiu: indiferent cât de înalt va fi zidul, manelele sau urletele ”Fiare vechii loooooom!” tot se vor auzi peste el. Soluția ar putea veni însă de la primarul din Giurgiu, care s-a arătat dispus ca, în schimbul unei sume de bani, să dea manelele mai încet în oraș.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 februarie 2017 11:02

Alte articole

Vezi mai mult