Bulgaria, sufocată de panouri cu Ciucă pe drumurile care duc spre Grecia

Turiștii români care merg în vacanță în Grecia trebuie să suporte un veritabil coșmar vizual pe traseu. Deși își imaginau că odată ce au trecut granița cu Bulgaria vor scăpa de panourile cu fața lui Marian Ciucă, lucrurile nu stau deloc așa: fața gherțoiului a ajuns până și pe panourile din Bulgaria.

Aparent, cei care se ocupă de promovarea lui Ciucă au studiat toate traseele pe care le folosesc românii ca să ajungă pe litoralul bulgăresc sau în Grecia și au închiriat absolut toate panourile disponibile. Bulgarii au fost de acord, mai ales că ei aveau impresia că panourile fac reclamă unei ciorbe sau vreunui produs de slăbit.

S-a ajuns până într-acolo încât unii șoferi aleg să meargă în Grecia prin Serbia, ca să scape de panourile cu Ciucă. Există însă și o veste bună: românii pot scuipa sau arunca cu obiecte, chiar și cu căcat, înspre fața lui Ciucă fără să riște absolut nimic, pentru că bulgarii au spus că nu le pasă ce se întâmplă cu panourile, că ei au încasat banii pentru ele în avans.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 iulie 2024 07:08
Citește mai mult despre: Bulgaria ciuca Grecia turisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult