Bun venit acasă! Supravieţuitorul din Algeria, lovit de un deputat cu jeepul pe zebră

Zecile de români care îl aşteptau pe supravieţuitorul tragediei din In Amenas au asistat sideraţi la un episod care descrie perfect realităţile româneşti.

Proaspăt coborât din avionul militar, omul a fost lovit pe zebră de un deputat care circula cu viteză mare la volanul jeepului de serviciu.

„În momentul în care ieşea au început uralele, aplauzele. Omul s-a aplecat, a sărutat pământul românesc şi a început să vină spre noi. Se vedea că are ochii în lacrimi de fericire. Când a pus piciorul pe zebră, de undeva a ţâşnit un jeep cu număr B nu ştiu cât DEP şi l-a lovit. Nu m-am putut gândi decât că vreau să plec din ţară”, susţine unul din martorii prezenţi pe Otopeni.

Poliţiştii veniţi la locul accidentului au constatat că accidentul s-a petrecut exclusiv din vina victimei, care traversase imprudent, după ce consumase băuturi alcoolice la bordul aeronavei, aplicându-i amendă contravenţională pentru traversare prin loc nepermis, zebra fiind amplasată acolo fără aprobarea Autorităţii Rutiere.

Până în prezent deputatul despre care se presupune că se afla la volan nu a putut fi contactat, însă poliţiştii presupun că acesta se grăbea spre Parlament, să voteze amendamentele referitoare la supraimunitatea parlamentară.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
22 ianuarie 2013 18:01

Alte articole

Vezi mai mult