Gata cu boieria! Teleormănenii cărora, înainte de alegeri, le răsar sticle de ulei și pungi de făină în bătătură nu vor mai putea beneficia după bunul plac de îndrăgitele produse. Asta după ce în județ s-a înființat un fel de bancă, care le ia teleormănenilor o parte din orice cadou electoral.
 
”Pentru fiecare sticlă de ulei primită, tovarășii cetățeni vor trebui să se prezinte la unitatea noastră și să depună 100 mililitri din prețiosul lichid. La fel și la făină sau găleți, o parte trebuie să ajungă la noi”, a explicat Liviu Dragnea, baronul județului și șeful PSD, principalul partid care dă ulei și făină în schimbul voturilor.
 
faina_ulei_teleorman.jpg Liviu Dragnea a luat măsura asta pentru că, spune el, ”mulți teleormăneni au ajuns să dețină cantități impresionante de ulei și făină – unele dintre ele nedeclarate, luate de la PNL sau PMP. Or, ei trebuie să fie votanți PSD, nu să se comporte ca un membru PSD, să strângă averi fără muncă.”

Planul pe termen lung al lui Liviu Dragnea este să folosească procentele de ulei și făină comisionate ca să dea mită electorală și în județele vecine, astfel încât să transforme tot sudul țării într-un veritabil Teleorman: o zonă plină de proști, care votează PSD indiferent de infractorul care conduce partidul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 28.04.2016 15:09 Politic

National Cinematografic