Ca la bancă! Teleormănenilor li se va lua comision pentru tot uleiul şi făina primite la alegeri

Gata cu boieria! Teleormănenii cărora, înainte de alegeri, le răsar sticle de ulei și pungi de făină în bătătură nu vor mai putea beneficia după bunul plac de îndrăgitele produse. Asta după ce în județ s-a înființat un fel de bancă, care le ia teleormănenilor o parte din orice cadou electoral.

”Pentru fiecare sticlă de ulei primită, tovarășii cetățeni vor trebui să se prezinte la unitatea noastră și să depună 100 mililitri din prețiosul lichid. La fel și la făină sau găleți, o parte trebuie să ajungă la noi”, a explicat Liviu Dragnea, baronul județului și șeful PSD, principalul partid care dă ulei și făină în schimbul voturilor.

Liviu Dragnea a luat măsura asta pentru că, spune el, ”mulți teleormăneni au ajuns să dețină cantități impresionante de ulei și făină – unele dintre ele nedeclarate, luate de la PNL sau PMP. Or, ei trebuie să fie votanți PSD, nu să se comporte ca un membru PSD, să strângă averi fără muncă.”

Planul pe termen lung al lui Liviu Dragnea este să folosească procentele de ulei și făină comisionate ca să dea mită electorală și în județele vecine, astfel încât să transforme tot sudul țării într-un veritabil Teleorman: o zonă plină de proști, care votează PSD indiferent de infractorul care conduce partidul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 aprilie 2016 13:04
Citește mai mult despre: Dragnea mita electorala Teleorman

Alte articole

Vezi mai mult