Clanul penalilor! Un român care credea despre el că e un om onest și la locul lui, ca toți oamenii, a aflat cu tristețe că e o rudă îndepărtată a lui Traian Băsescu și a realizat că cel mi probabil e și el un borfaș ordinar, ca toți din familia fostului președinte. Îl cheamă Emil, are 42 de ani și când a început să chelească a realizat că e ceva dubios.ruda_basescu.jpg

”Una din fiicele lui are mai multe dosare, mizeria aia cu terenuri din Nana, acum chestia asta cu fraudarea alegerilor,  femeia lui, Elena Udrea, e o infractoare de drept comun, fratele lui e încuscrit cu mafia țigănească, el însuși a luat bani ca să intervină să scoată criminali din pușcărie. A furat flota, a furat casa din Mihăileanu și atâtea și atâtea infracțiuni. E clar că nici eu n-am cum să fiu cinstit, e ceva genetic, ai legătură cu Băsescu, ești un infractor”, spune Emil.

Emil s-a predat de urgență la DNA și e interogat sub hipnoză, pentru că deși el are impresia că e cinstit, fiind rudă cu Băsescu înseamnă că probabil e corupt, a dat tunuri, dar nu-și mai amintește. Ultima speranță a lui Emil e că totuși una din familia lui Băsescu, Eba, e prea proastă să comită ceva: ”E practic mai proastă decât Dan Șova”, a mai spus Emil.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Wednesday, 24.05.2017 17:57 Politic

National Cinematografic