Ca-n telenovele! După ce-a aflat că e rudă cu Băsescu, un român s-a dus de bunăvoie la DNA, că sigur a făcut ceva

Clanul penalilor! Un român care credea despre el că e un om onest și la locul lui, ca toți oamenii, a aflat cu tristețe că e o rudă îndepărtată a lui Traian Băsescu și a realizat că cel mi probabil e și el un borfaș ordinar, ca toți din familia fostului președinte. Îl cheamă Emil, are 42 de ani și când a început să chelească a realizat că e ceva dubios.

”Una din fiicele lui are mai multe dosare, mizeria aia cu terenuri din Nana, acum chestia asta cu fraudarea alegerilor, femeia lui, Elena Udrea, e o infractoare de drept comun, fratele lui e încuscrit cu mafia țigănească, el însuși a luat bani ca să intervină să scoată criminali din pușcărie. A furat flota, a furat casa din Mihăileanu și atâtea și atâtea infracțiuni. E clar că nici eu n-am cum să fiu cinstit, e ceva genetic, ai legătură cu Băsescu, ești un infractor”, spune Emil.

Emil s-a predat de urgență la DNA și e interogat sub hipnoză, pentru că deși el are impresia că e cinstit, fiind rudă cu Băsescu înseamnă că probabil e corupt, a dat tunuri, dar nu-și mai amintește. Ultima speranță a lui Emil e că totuși una din familia lui Băsescu, Eba, e prea proastă să comită ceva: ”E practic mai proastă decât Dan Șova”, a mai spus Emil.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 mai 2017 18:05
Citește mai mult despre: Basescu DNA infractor

Alte articole

Vezi mai mult