Viaţa bate filmul! Timp de mai bine de şapte ani, Oliviu Voicu, auditor în cadrul aparatului de specialitate al primăriei comunei Bâşcoi, Ialomiţa, s-a mândrit cu faptul că e singurul funcţionar din România angajat pe merit.

În această dimineaţă, universul i s-a răsturnat când testele ADN au arătat că acesta este frate bun cu primarul, având implicit cea mai zdravănă pilă posibilă.

functionar_socat_sa_afle.jpg

“Am dat concursul, l-am trecut, mi-am luat în primire postul. A fost atât de simplu”, spune funcţionarul. “Eram convins că am avut pur şi simplu noroc, că pot reuşi prin muncă, ba chiar începusem să cred că nepotismul nu e atât de răspândit în România şi visam funcţii mai înalte. Când colo... de două mandate încoace e primar frate-meu.”

“Jur că l-am angajat pe Oliviu fiindcă îmi inspira încredere, nu aveam nici cea mai vagă idee că suntem rude atât de apropiate. Eram convins că e doar o coincidenţă stranie de nume”, a exclamat edilul comunei, Vlăduţ Voicu (ALDE). “Acum, că am văzut negru pe alb că suntem fraţi, îmi explic de ce prezenţa lui în primărie îmi dădea - cum se spune? - un vibe pozitiv. Oricum, bravo lui. Mă gândesc serios să-l promovez.”Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Thursday, 02.03.2017 13:15 Politic

National Cinematografic