Ca-n telenovele! Singurul funcţionar care credea că e angajat pe merit a aflat că e frate cu primarul

Viaţa bate filmul! Timp de mai bine de şapte ani, Oliviu Voicu, auditor în cadrul aparatului de specialitate al primăriei comunei Bâşcoi, Ialomiţa, s-a mândrit cu faptul că e singurul funcţionar din România angajat pe merit.

În această dimineaţă, universul i s-a răsturnat când testele ADN au arătat că acesta este frate bun cu primarul, având implicit cea mai zdravănă pilă posibilă.

“Am dat concursul, l-am trecut, mi-am luat în primire postul. A fost atât de simplu”, spune funcţionarul. “Eram convins că am avut pur şi simplu noroc, că pot reuşi prin muncă, ba chiar începusem să cred că nepotismul nu e atât de răspândit în România şi visam funcţii mai înalte. Când colo… de două mandate încoace e primar frate-meu.”

“Jur că l-am angajat pe Oliviu fiindcă îmi inspira încredere, nu aveam nici cea mai vagă idee că suntem rude atât de apropiate. Eram convins că e doar o coincidenţă stranie de nume”, a exclamat edilul comunei, Vlăduţ Voicu (ALDE). “Acum, că am văzut negru pe alb că suntem fraţi, îmi explic de ce prezenţa lui în primărie îmi dădea – cum se spune? – un vibe pozitiv. Oricum, bravo lui. Mă gândesc serios să-l promovez.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
2 martie 2017 14:15
Citește mai mult despre: coruptie functionari nepotism primarie rude

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult