Pentru prima oară în istorie, ţara noastră se confruntă cu o criză a hârtiei igienice, exact ca Venezuela sau alte state eşuate! Motivul e însă cu totul altul: milioane de românii şi-au petrecut minivacanţa pe Litoral şi au consumat cel puţin un fel de mâncare la terasa preferată din Mamaia, Costineşti sau Vama Veche.

coada_hartie_igienica_litoral.jpg
Potrivit specialiştilor, această perioadă va rămâne în istorie ca ‘Marea Cufureală din 2017’, cel mai important eveniment de acest gen de la Ciuma lui Caragea, care a răvăşit Ţara Românească în urmă cu peste 200 de ani.

“Ne-a trebuit să mâncăm hamsii la Eforie! Acum, la noi în oraş un sul de hârtie igienică valorează greutatea lui în aur pe piaţa neagră, dar la cât de greu e de procurat, mii de oameni preferă să se şteargă direct cu aur”, se plânge un locuitor din Feteşti.

Într-o notă mai lejeră, diareea fulminantă care i-a cuprins pe turişti a dus la un reviriment al presei scrise. “Se vând ziarele mai ceva ca-n ‘90! Cărţile, nu mai zic! Revistele glossy, mai puţin, da’ şi alea, că-i criză”, apreciază un comerciant din Bucureşti.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 16.08.2017 18:49 Politic

National Cinematografic