Pentru prima oară în istorie, ţara noastră se confruntă cu o criză a hârtiei igienice, exact ca Venezuela sau alte state eşuate! Motivul e însă cu totul altul: milioane de românii şi-au petrecut minivacanţa pe Litoral şi au consumat cel puţin un fel de mâncare la terasa preferată din Mamaia, Costineşti sau Vama Veche.

coada_hartie_igienica_litoral.jpg
Potrivit specialiştilor, această perioadă va rămâne în istorie ca ‘Marea Cufureală din 2017’, cel mai important eveniment de acest gen de la Ciuma lui Caragea, care a răvăşit Ţara Românească în urmă cu peste 200 de ani.

“Ne-a trebuit să mâncăm hamsii la Eforie! Acum, la noi în oraş un sul de hârtie igienică valorează greutatea lui în aur pe piaţa neagră, dar la cât de greu e de procurat, mii de oameni preferă să se şteargă direct cu aur”, se plânge un locuitor din Feteşti.

Într-o notă mai lejeră, diareea fulminantă care i-a cuprins pe turişti a dus la un reviriment al presei scrise. “Se vând ziarele mai ceva ca-n ‘90! Cărţile, nu mai zic! Revistele glossy, mai puţin, da’ şi alea, că-i criză”, apreciază un comerciant din Bucureşti.


Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 16.08.2017 16:49 Politic

National Cinematografic