Ca-n Vestul Sălbatic. La întoarcerea de la mare, Liviu Dragnea a fost înconjurat de hoţi, care i-au spus: “Să trăiţi, şefu’!”

Scene parcă desprinse din Vestul Sălbatic trăite de Liviu Dragnea când s-a întors de la mare. În timp ce rula cu un BMW de 130.000 de euro cu ITP-ul expirat – limuzină cumpărată cu bani obținuți prin muncă asiduă de fiul lui Dragnea – liderul PSD a fost oprit în trafic și înconjurat de hoți.

”Să trăiți, șefu’!”, i-au spus în cor hoții care l-au oprit în trafic. ”Ne vedem la partid la următoarele ședințe.” Dragnea le-a răspuns cu un salut scurt, după care a revenit cu ochii în telefon, pentru că încerca să convingă pe Facebook un naiv să-i dea o navetă de bere.

”Dacă n-o câștig, o fur!”, le-a transmis Dragnea hoților, stârnind râsete zgomotoase printre colegii de partid. ”Șefu, dacă vrei o furăm noi pentru tine”, au răspuns hoții, dar Dragnea a insistat că nu e cazul. ”Mă jigniți, măi băieți, dacă aveți impresia că nu m-aș descurca. Am furat un județ întreg, acum o țară întreagă, ce dracu’!”, a reacționat infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 mai 2018 14:05
Citește mai mult despre: Dragnea hot mare

Alte articole

Vezi mai mult